Lietuvos matematikų draugijos veikla 2014–2017 metais - Leipus, Remigijus (Lietuvos matematikos rinkinys, 2017)
Apžvelgiamas matematinis gyvenimas Lietuvoje ir LMD veikla per paskutiniuosius trejus metus.
Keywords: matematinė veikla Lietuvoje