Veilio algebra paremtas rakto apsikeitimo protokolas - Dvirnas, Albertas (Lietuvos matematikos rinkinys, 2014)
Šiame straipsnyje pateikiame rakto apsikeitimo protokolo, paremto dekompozijos uždaviniu nekomutatyvioms grupėms, pritaikymą Veilio algebroms. Tuo tikslu įrodome vieną Veilio algebros savybę, susijusią su centralizatoriumi. Be to, pateikiame rakto apsikeitimo aprašą bei pavyzdį Veilio algebrai bei Veilio algebrai su papildomais sąryšiais.
Keywords: Veilio algebra; centralizatorius; rakto apsikeitimo protokolas