Multisukcedentinis sekvencinis skaičiavimas intuicionistinei epsiteminei logikai - Alonderis, Romas (Lietuvos matematikos rinkinys, 2024)
Straipsnyje yra pateiktas daugiasukcedentinis sekvencinis skaičiavimas intuicionistinei episteminei logikai. Įrodytas struktūrinių ir pjūvio taisyklių leistinumas šiame skaičivime. Taip pat įrodytas šio skaičiavimo bei tradicinio intuicionistinio skaičiavimo ekvivalentumas intuicionistinių sekvencijų atžvilgiu.