Apie gardelinių skirstinių artumą - Čekanavičius, Vydas (Lietuvos matematikos rinkinys, 2000)
Gautas bendras pilnosios variacijos sveikas skaičių skirstinių skirtumo įvertis, galiojantis net ir tuo atveju, kai Frankeno sąlyga nepatenkinta.