Skaičiuojančių procesų Didieji nuokrypiai - Kanišauskas, Vaidotas (Lietuvos matematikos rinkinys, 2000)
Šiame darbe nagrinėjami bendrieji skaičiuojantys procesai. Nustatytos bendros sąlygos, suformuluotos momentams Tn, esant kurioms galioja Didžiųjų nuolcrypių principas šiems procesams. Taip pat gautas Didžiuosius nuokrypius atitinkančios greičio funkcijos pavidalas.