Priklausomų indikatorių Kornya aproksimacija - Čekanavičius, Vydas (Lietuvos matematikos rinkinys, 2001)
Priklausomų indikatorių sumos skirstinys aproksimuojamas ženklą keičiančiu puasoninės struktūros matu, 1983 m. pasiūlytu Kornya darbe. Įvertis gautas pilnosios variacijos ir Vaseršteino metrikoms. Rezultatams įrodyti taikomas modifikuotas Steino metodas.