Reologinis dinamims modelis ir proceso parametrų optimizavimas vibracinio valymo atveju - Didžgalvis, Rimantas; Sudintas, Antanas; Tiknevičienė, Irena (Lietuvos matematikos rinkinys, 2001)
Santraukos nėra.