Ryšys tarp klasikinių ir intuicionistinių laiko logikos sekvencinių skaičiavimų - Alonderis, Romas (Lietuvos matematikos rinkinys, 2001)
Darbe nagrinėjamas ryšys tarp intuicionistinio ir klasikinio laiko logikos su laiko tarpsniais sekvencinių skaičiavimų LB ir LBJ. Šis ryšys yra nusakomas Glivenko klasėmis. Nurodomos sąlygos, kurias turi tenkinti kiekviena Glivenko ir visiškai Glivenko cr-klasė.