Daugiamatė diskrečioji ribinė teorema Matsumoto dzeta funkcijai analizinių funkcijų erdvėje - Kačinskaitė, Roma (Lietuvos matematikos rinkinys, 2001)
Straipsnyje įrodoma daugiamatė diskrečioji ribinė teorema Matsumoto dzeta funkcijai tikimybinių matų silpno konvergavimo prasme analizinių funkcijų erdvėje.