Gama-pasiskirsčiusių atsitiktinių dydžių sumavimo su svoriais didžiųjų nuokrypių teoremos - Saulis, Leonas (Lietuvos matematikos rinkinys, 2002)
Darbe gauti Gama-pasiskirsčiusių atsitiktinių dydžių sumavimo su svoriais pasiskirstymo ir jo tankio funkcijų aproksimacijos normaliuoju dėsniu tikslūs įverčiai, atsižvelgiant į asimptotinius skleidinius didžiųjų nuokrypių Kramerio zonoje.