Struktūrinių taisyklių bei pjūvio leistinumas laiko logikos su predikatais = ir > sekvenciniame skaičiavime - Alonderis, Romas (Lietuvos matematikos rinkinys, 2002)
Darbe pateikiamas laiko logikos su laiko tarpsniais bei predikatais , lygu`` ir , daugiau nei`` sekvencinis skaičiavimas ir nagrinėjama struktūrinių bei pjūvio taisyklių leistinumo šiame skaičiavime problema. Nurodomos priežastys, kodėl pjūvio taisyklė ne visada yra leistina tokio tipo skaičiavimuose.