Trupmeninio Brauno judesio aproksimacijos silpno konvergavimo klausimu - Kubilius, Kęstutis (Lietuvos matematikos rinkinys, 2003)
Naudojantis trupmeninio Brauno judesio išraiška BHt =∫t0 KH(t, s) dWs, čia W – standartinis Brauno judesys, KH(t, s) – neatsitiktinis branduolys, sukonstruota pakankamai paprasta aproksimacija, kuri silpnai konverguoja į trupmeninį Brauno judesį.