Grupių ir erdvių asimptotinė topologija. I - Otera, Daniele Ettore (Lietuvos matematikos rinkinys, 2014)
Šis darbas pristato grupių ir daugdarų asimptotinės topologijos pagrindus mažųjų dimensijų topologijos požiūriu.