Transformacijos formulė su primityviuoju charakteriu - Balčiūnas, Aidas (Lietuvos matematikos rinkinys, 2013)
Straipsnyje gauta formulė eksponentinei eilutei su primityviuoju charakteriu. Ši formulė gali būti pritaikyta L-funkcijos su primityviuoju charakteriu kvadrato Melino transformacijos meromorfiniam tęsiniui gauti.