Apie maksimalių oro temperatūrų Lietuvoje pasiskirstymą - Jokimaitis, Arvydas; Petronaitis, Darius (Lietuvos matematikos rinkinys, 2013)
Straipsnyje rastas maksimalių oro temperatūrų Lietuvoje pasiskirstymo funkcijos įvertis.