Stochastinių integralinių lygčių sprendinių Hursto indekso įvertinio klausimu - Kubilius, Kęstutis; Melichov, Dmitrij (Lietuvos matematikos rinkinys, 2008)
Nagrinėjamas stochastinių integralinių lygčių sprendinių kvadratinės variacijos asimptotinis elgesys, kuris leidžia gauti stipriai pagrįstą Hursto indekso H, 1/2 < H < 1, įvertinį.