Dvimatės parabolinės lygties su dviem nelokaliosiomis integralinėmis sąlygomis sprendimas - Jakubelienė, Kristina (Lietuvos matematikos rinkinys, 2011)
Straipsnyje išnagrinėtas dvimatės parabolinės lygties su nelokaliosiomis integralinėmis kraštinėmis sąlygomis sprendimas kintamųjų krypčių metodu. Uždavinio sprendinį randame išsprendę tiesinę lygčių sistemą. Pateikti skaitinio eksperimento rezultatai.