Über die Restglieder der asymptotischen Zerlegung der VerteilungsFunktion von der Summe unabhängiger Zufallsveränderlichen - Pipiras, V. (Lithuanian Mathematical Journal, 1970)
The abstracts (in two languages) can be found in the pdf file of the article.Original author name(s) and title in Russian and Lithuanian:В. Пипирас. Об остаточных членах асимптотического разложения функции распределения суммы независимых случайных величинV. Pipiras. Apie nepriklausomų atsitiktinių dydžių sumos pasiskirstymo funkcijos asimptotinio išdėstymo liekamuosius narius