Einige statistische Charakteristiken zur Bildung von Wörtern aus Silben und Silben aus Buchstaben in der litauischen Sprache - Merkytė, R. (Lithuanian Mathematical Journal, 1962)
The abstracts (in two languages) can be found in the pdf file of the article. Original author name(s) and title in Russian and Lithuanian: Р. Мерките, Некоторые статистические характеристики образования слов из слогов и слогов из букв для литовского языка R. Merkytė, Kai kurios žodžių iš skiemenų ir skiemenų iš raidžių sudarymo statistinės charakteristikos lietuvių kalbai