Über die Interpolation der im Einheitskreise meromorpher Funktionen - Naftalewitsch, A. (Lithuanian Mathematical Journal, 1961)
Об интерполировании функций, мероморфных в единичном круге Meromorfinių vienetiniame skritulyje funkcijų interpoliavimas