Informacijos ir žinių vadybos aprėptys šiuolaikinėje organizacijoje* - Janiūnienė, Erika (Information & Media, 2008)
2007 m. lapkričio 29 dieną Vilniaus universitete, Komunikacijos fakultete, vyko kasmetinė mokslinė konferencija „Informacijos ir žinių vadybos aprėptys šiuolaikinėje organizacijoje“. Ši konferencija tęsia 2006 metų Informacijos ir komunikacijos katedros organizuojamų konferencijų tradicijas toliau nagrinėdama ir diskutuodama teoriniais ir praktiniais informacijos ir žinių vadybos taikymo besimokančioje organizacijoje (angl. Intelligent Organization) klausimais. Konferencijos apžvalgoje pristatoma konferencijos dalyvių skaitytų pranešimų problematika. Apžvalgos objektas labai apibrėžtas, tai konferencijos pranešimų ir diskusijų medžiaga. Pagrindiniai žodžiai: Komunikacijos fakulteto konferencija, informacijos vadyba, žinių vadyba.The coverege of information and knowledge management in modern organizationErika JaniūnienėSummaryThis article is based on reviewing the materials and discussions of the annual scientific conference “The coverege of Information and knowlegde management in modern organization” which held at the Faculty of Communication, Vilnius University on 29 of November. The main themes of the conference were discussion of problems of information and knowledge management in knowing organization and topics of science communication. The variety and quality of the presented papers shows that this study area becomes a well-founded and is widely cultivated by academic staff.