Išėjimas iš „labirinto“: komunistinės žiniasklaidos turinio ir viešosios erdvės transformacija pagal 1939-ųjų suokalbio diskursą - Vaišnys, Andrius (Information & Media, 2020)
Straipsnyje išnagrinėjama Ribentropo-Molotovo pakto (1939) pasekmių diskurso istorinė patirtis išeinant iš ,,labirinto" (pagal U.Eco) ir sudaroma galimybė pamatyti, kokiame labirinte pagal tą patį SSRS sukonstruotą naratyvą yra dabartinė oficialioji Rusija.