Atminties komunikacija archyvuose, bibliotekose ir muziejuose: tarptautinës konferencijos turinys ir rezultatai - Sibrian, Ineta (Information & Media, 2008)
Communication of memory in archives, libraries and museums: content and results of international conference Ineta Sibirian