Įvadas į specialųjį lyčių studijų numerį - Fomin, Vladislav V.; Grigas, Vincas (Information & Media, 2023)
Šiame straipsnyje pristatomas specialusis lyčių studijų leidinys. Jame apžvelgiami specialiojo numerio straipsniai, nustatomi jų bendrumai ir skirtumai, taip pat pagal nagrinėjamas problemas ir išvadas siūlomi galimi straipsnių skaitytojai. Specialiojo numerio kviestinė redaktorė buvo Vytauto Didžiojo universiteto profesorė Natalija Mažeikienė.