Specialiojo leidinio, skirto informacijos ir komunikacijos teorijos ir praktikos raiškoms, įvadas - Fomin, Vladislav; Grigas, Vincas (Information & Media, 2023)
Šiame straipsnyje pristatomas specialusis leidinys, skirtas informacijos ir komunikacijos teorijos ir praktikos raiškoms. Jame apžvelgiami specialiojo numerio straipsniai, nustatomi jų bendrumai ir skirtumai, taip pat pagal nagrinėjamas problemas ir išvadas pasiūloma galima šia tematika besidominti bendruomenė.