Bendradarbiavimas nepaisant skirtumų – komunikacijos įrankiai taikomi virtualioje darbo aplinkoje - Bujak, Ewa; Chutnik, Monika (Information & Media, 2008)
Straipsnyje aptariamos technologijos, kurios padeda tinkamai komunikuoti tiek organizacijos viduje, tiek už organizacijos ribų. Daugelis technologijų taikomos darbo aplinkoje (virtualioje darbo vietoje), tačiau neabejotinai technologijų įtaka jaučiama ir analizuojant virtualaus darbo srities tendencijas. Gebėjimas dirbti virtualioje erdvėje ne tik organizacijos vadovų siekiamybė, bet ir rinkos poreikių nulemiama tendencija. Siekdamos mažinti sąnaudas ir geriau atitikti vartotojų poreikius, kompanijos, kaip vienetas, turi tinkamai organizuoti susitikimus akis į akį, kurie tampa galimi taikant virtualias komunikacijos priemones. Technologijoms keičiantis, belieka sekti jų kaitą ir naudotis visomis jų teikiamomis galimybėmis, įgalinančiomis dirbti efektyviau.Cooperation through diversity – communication tools in a virtual work environmentEwa Bujak, Monika ChutnikSummaryThe technologies discussed in the article help us better communicate within as well as outside the company. Most of them have related to working virtually, and the trend of virtual cooperation will be undoubtedly rising. The complexity and uniqueness of our ability to work virtually is not only a desired state but a must in the market. With the technology moving forward, it only makes sense to take advantage of the technologies available to make the work more efficient.