Mokslotyriniai tyrimai informacijos ir žinių kontekste* - Stonkienė, Marija (Information & Media, 2009)
Vilniaus universitete, Komunikacijos fakultete 2008 m. lapkričio 28 d. vyko mokslinë konferencija ,,Mokslotyriniai tyrimai informacijos ir þiniø kontekste“. Ši konferencija – tradicinis Vilniaus universiteto Komunikacijos fakulteto Informacijos ir komunikacijos katedros renginys. Konferencijos apžvalgoje pristatoma konferencijos dalyvių pranešimų tematika, aptariami svarbiausi pranešimų teiginiai. Reikšminiai žodžiai: Komunikacijos fakulteto konferencija, mokslotyra, mokslo komunikacija, mokslinës informacijos sklaida, vartotojø aprûpinimas moksline informacija, atviroji prieiga prie mokslinës informacijos.Research of science theory in the context of information and knowledgeMarija Stonkienėbr />