Fotografija kaip medijos dispozityvas XX a. septintojo–devintojo dešimtmečio Lietuvoje - Šapoka, Kęstutis (Information & Media, 2010)
MICHELKEVIČIUS, Vytautas. Fotografija kaip medijos dispozityvas XX a. septintojo–devintojo dešimtmečio Lietuvoje. Humanitarinių mokslų srities komunikacijos ir informacijos krypties daktaro disertacija. Vilnius, 2010Pagrindiniai žodžiai: diskursas, medija, medijos dispozityvas, fotografija, veikėjo-tinklo teorija, LTSR fotografijos meno draugija.A review of V. Michelkevičius’ Dissertation “Photography as a Dispositive in Lithuania in the 1960s and 1970s”Kęstutis Šapoka