Disertacija apie elektroninių informacijos išteklių valdymą Lietuvos akademinėse bibliotekose - Matkevičienė, Renata (Information & Media, 2008)
Disertation about electronic information resource management in Lithuanian academic libraries Renata Matkevičienė span>