Komunikacijos ir informacijos vadyba šiuolaikinėje organizacijoje: teorija ir praktika - Stundžė, Lijana (Information & Media, 2010)
Šiuolaikinė organizacija, siekdama išlikti konkurencinėje aplinkoje, į tradicines vadybos sistemas privalo integruoti informacijos ir žinių vadybos principus. Atsiranda poreikis valdyti nematerialiuosius išteklius, todėl stebima informacijos vadybos kaita, vystosi žinių vadyba, kurios esmė – neapčiuopiamų išteklių naudojimas, valdymas ir tobulinimas. Žiniomis grįstos visuomenės kūrimas yra ekonomikos plėtros, darbo vietų kūrimo ir socialinės gerovės užtikrinimo pagrindas. Siekiant aptarti informacijos, žinių ir komunikacijos vadybos taikymo modernioje organizacijoje teorines ir praktines galimybes, Vilniaus universiteto Komunikacijos fakultete buvo organizuota mokslinė konferencija. Review of the conference “The Scope of Information and Communication Management“ Lijana Stundžė