Vaižgantas – juoda sutana įaugęs į šviesą - Bončkutė, Roma (Colloquia, 2024)
Gitana Vanagaitė 2023. Vaižganto asmuo ir kūryba: krikščionybės ir modernybės sąveika, Kaunas: Vytauto Didžiojo universiteto leidykla, 168 p. ISBN 978-609-467-547-8 (spausdintas), ISBN 978-609-467-548-5 (internetinis)