Mano ir tavo galia ir negalia - Bleizgienė, Ramunė (Colloquia, 2022)
Jonutytė Jurga, Šmitienė Giedrė 2021. Gyvatės kojos: Negalios samprata gyvenimo pasakojimuose, Vilnius: Lietuvių literatūros ir tautosakos institutas, 354 p., ISBN 978-609-425-313-3