Ar Auginančioji literatūra – istorija? - Adomavičienė, Laimutė (Colloquia, 2016)
Kęstutis Urba, Auginančioji literatūra: XX a. lietuvių vaikų literatūros tyrimai, Vilnius: Lietuvos rašytojų sąjungos leidykla, 2015, 340 p., ISBN: 9789986398639