The Hermit of Ustronė’s Broliai bajorai (Brothers Noblemen), or the Planes of Memory (A Little Bit From Everywhere, Vol. 2: Brothers Noblemen. The Hermit’s Gawęda) - Speičytė, Brigita (Colloquia, 2017)
Stanislovas Moravskis, Iš visur po truputį, t. 2: Broliai bajorai: Atsiskyrėlio gavenda, iš lenkų k. vertė ir parengė Reda Griškaitė, Vilnius: Lietuvos istorijos institutas, Vilniaus Dailės akademijos leidykla, 2016, 583 p., ISBN 978-609-447-196-4 (t. 2)
Keywords: -