Recognisable Signs of Life and Work - Šimkus, Antanas (Colloquia, 2018)
Valdemaras Kukulas, Pauliaus Širvio gyvenimas ir kūryba: Ženklai ir pražvalgos: Monografija, Vilnius: Lietuvos rašytojų sąjungos leidykla, 2013, 361,[1] p., ISBN 978-9986-39-785-4
Keywords: -