A Monument to a Great Personality - Bražėnas, Petras (Colloquia, 2022)
Profesorius Juozas Girdzijauskas. Atsiminimai, laiškai, pokalbiai, iš archyvų / sudarytojas Eugenijus Žmuida, Vilnius: Lietuvių literatūros ir tautosakos institutas, 2020, 607 p., ISBN 978-609-425-290-7
Keywords: -