A Literary Gallery of Images of 20th-Century Totalitarianism and 21st-Century (E)migration - Butkus, Vigmantas (Colloquia, 2021)
Zanda Gūtmane, Totalitārisma traumu izpausmes Baltijas prozā, Sērija: Salīdzināmā literatūra (Baltijas literatūra), Rīga: Latvijas Universitātes Literatūras, folkloras un mākslas institūts, [2019], 591 p., ISBN 978-9984-893-41-9.Laura Laurušaitė, Literatūra, mobilumas, imago: Lietuvių ir latvių XXI a. (e)migracijos patirtys, Vilnius: Lietuvių literatūros ir tautosakos institutas, 2019, 321 p.,ISBN 978-609-425-257-0
Keywords: -