We Tried to Adhere to the Hippocratic Oath—Above All, Do No Harm! - Vasiliauskas, Saulius (Colloquia, 2024)
Lituanistę, socialinių mokslų daktarę docentę Reginą Kuzmaitę-Norkevičienę kalbina Saulius Vasiliauskas