Textological Opportunities and the Study of Balys Sruogas’s Dievų miškas (Forest of Gods) - Pabarčienė, Reda (Colloquia, 2016)
Neringa Markevičienė, Balio Sruogos kūrinio Dievų miškas rašymo ir redagavimo istorija: Monografija, serija „Lietuvių tekstologijos studijos“ III, Vilnius:Lietuvių literatūros ir tautosakos institutas, 2014, 549 p., ISBN 978-609-425-138-2