A View of the Soviet Empire Through the “Window” of the Lithuanian Writer’s Ethnic Identity (Vilius Ivanauskas, Įrėminta tapatybė: Lietuvos rašytojai tautų draugystės imperijoje/ Framed Identity: Lithuanian Writers Within the Empire of National Friendship - Baliutytė, Elena (Colloquia, 2016)
Vilius Ivanauskas, Įrėminta tapatybė: Lietuvos rašytojai tautų draugystės imperijoje, Vilnius: Lietuvos istorijos institutas, 2015, 472 p., ISBN 978-609-8183-04-7