Philology as a General and a Personal Area of Interest - Daujotytė, Viktorija (Colloquia, 2017)
Lietuvos literatūros antologija, 1795–1831: Šviečiamasis klasicizmas, preromantizmas, sudarė Brigita Speičytė; parengė Roma Bončkutė, Liucija Citavičiūtė, Reda Griškaitė, Vita Ivanauskaitė-Šeibutienė, Erika Malažinskaitė, Saulė Matulevičienė, Jurgis Pakerys, Žavinta Sidabraitė, Brigita Speičytė, Aurelija Tamošiūnaitė, Dalius Viliūnas; iš lenkų, prancūzų, vokiečių k. vertė Vytautas P. Bložė, Vladas Braziūnas, Liucija Citavičiūtė, Dalia Čiočytė, Irena Daugirdaitė, Reda Griškaitė, Antanas A. Jonynas, Birutė Jonuškaitė, Algis Kalėda, Viktoras Katilius, Regina Koženiauskienė, Mindaugas Kvietkauskas, Vincas Laurynaitis, Vilius Litvinavičius, Kornelijus Platelis, Romanas Plečkaitis, Brigita Speičytė, Eugenijus Žmuida, Albinas Žukauskas, Vilnius: Lietuvių literatūros ir tautosakos institutas, 2016, t. 1–2, 760, 534 p. ISBN 978-609-425-173-3 (1 t.), ISBN 978-609-425-174-0 (2 t.)