Pranas Naujokaitis, Lithuanian Literature Juozas Girnius, “Returning to Žemė (Earth)” in Literatūros lankai (Literary Folios) - Greimas, Algirdas Julius (Colloquia, 2017)
Recenzija: Pranas Naujokaitis, Lietuvių literatūra: Trumpas lietuvių literatūros istorijos kursas gimnazijai, Tübingen: Patria, 1948.