2014, Nr. 15, Turinys - Archyvas, Žurnalo (Buhalterinės apskaitos teorija ir praktika, 2018)
Finansinės apskaitos aktualijosMarta Lapková, Jana Stašová, Recognition of comprehensive income in Slovak companies, 8Inga Bumane, Политика бухгалтерского учёта в Латвий – существующие главные правила и актуальные тенденции, 15Neringa Stončiuvienė, Danutė Zinkevičienė, Organizacijų veiklos rezultatų ataskaitų palyginamoji analizė, 30Birutė Gudonytė, Kristina Rudžionienė, Tikrosios vertės vertinimo finansinėse ataskaitose ir finansų krizės ryšys, 43Ieva Vaičiulytė, Kristina Rudžionienė, Įmonių nuosavo kapitalo ir jo apskaitos ypatumai, 52Įmonių socialinė atsakomybė ir informacijos atskleidimasRamunė Budrionytė, Informacijos apie įmonės socialinę atsakomybę pateikimas finansinėse ataskaitose: nauda ir galimybės, 63Inga Karlonaitė, Kristina Rudžionienė, Aplinkosaugos informacijos atskleidimo kokybės vertinimo modelis, 76Vytautė Petraškaitė, Kristina Rudžionienė, Įmonių socialinės atsakomybės atskleidimas internete pateikiamoje finansinėje informacijoje, 88Tomas Baležentis, Romualdas Valkauskas, Ūkių apskaitos duomenų tinklo naudojimas vertinant optimalų ūkininko ūkio dydį mikroekonomikos požiūriu, 101Valdymo apskaitos tendencijosMarija Kučinskienė, Regina Jakiūnienė, Integruota veiklos vertinimo sistema — sėkmingo verslo procesų valdymo galimybė, 113Daiva Tamulevičienė, Atsakomybės centrai kontrolingo sistemoje, 126Vilius Savickas, Julija Šarupičiūtė, Tikslinių išlaidų kalkuliavimo procesą įtakojantys veiksniai, 141
Keywords: nėra