2013, Nr. 13, Turinys - Archyvas, Žurnalo (Buhalterinės apskaitos teorija ir praktika, 2018)
Apskaitos ir audito aktualijosJonas Mackevičius, Jonas Martinavičius, Lionius Gaižauskas, Apskaitos ir audito specialistų rengimo ir jų pasitenkinimo studijomis analizė Vilniaus universitete (1990-2012 m.), 7Dovilė Latakaitė, Kristina Rudžionienė, Įmonių socialinės atsakomybės informacijos atskleidimo integravimas į finansines ataskaitas, 21Lukas Giriūnas, Apgaulių ir klaidų atsiradimą sąlygojančių veiksnių vertinimas., 32Svetlana Bychkova, Jelena Itygilova, Институциональное обоснование понятия ответственности в аудиторской деятельности: философский,  социологический и экономический аспекты, 40Lionius Gaižauskas, Jonas Martinavičius, Budgetary control challenges in Lithuanian companies, 50Finansų rinkų ir ekonomikos problemos, Inese Vigante, Ruta Sneidere, Problematic aspects of the VAT Reverse charge arrangements, 63Arvydas Paškevičius, Su akcijų indeksais susietų obligacijų klientų rizikos vertinimas, 79Valentina  Bogatyrova, The efficiency increase problems in the Belarussian economy: financial management of human capital, 96Marija Kučinskienė, Dainius Baliūnas, Aplinkos pokyčių vertinimas struktūrinių permainų kontekste, 109Elena Kurlavičiūtė, Lietuvos ir Suomijos išlaidų viešosioms gėrybėms lyginamoji analizė, 117
Keywords: nėra