2012, Nr. 11, Turinys - Archyvas, Žurnalo (Buhalterinės apskaitos teorija ir praktika, 2018)
Finansinės apskaitos teorija ir praktikaJonas Žaptorius, Tvarumo apskaita: trumpa istorija ir koncepcija, 7Kristina Rudžionienė, Erika Krakauskaitė, Įvertinimas tikrąja verte apskaitoje, 18Akvilė Stulpinaitė, Judita Biveinytė, 12-ojo Verslo apskaitos standarto ir tarptautinių apskaitos standartų,  reglamentuojančių ilgalaikio materialiojo turto apskaitą,  lyginamoji analizė, 28Jonas Mackevičius, Jokūbas Leipus, Islamo bankų apskaitos ypatybės, 40Martynas Novikovas, Sandorių tarp asocijuotų asmenų kainodara: kontrolė ir tikrinimas Lietuvoje, 51Valdymo apskaitos teorija ir praktikaLina Veličkienė, Kristina Rudžionienė, Rūta Klimaitienė, Užsakyminis savikainos kalkuliavimas mažose paslaugų įmonėse, 66Lionius Gaižauskas, Biudžetų sudarymo ir taikymo problemos Lietuvos verslo įmonėse, 76Svetlana Vegera, Accounting of environmental and social land rent in modern system of economic relations: problems and principles of methodology, 91Finansinė analizė ir vertinimasRamunė Budrionytė, Laimutė Kazlauskienė, Rasa Subačienė, System of ratio analysis of tourism companies, 98Gerda Venckevičiūtė, Gražina Jatuliavičienė, Performance measurement systems development: from financial to corporate perspective, 116Stasys Valentinavičius, Įmonės investicinio patrauklumo vertinimo teoriniai aspektai, 127
Keywords: nėra