2009, Nr. 4, Turinys - Archyvas, Žurnalo (Buhalterinės apskaitos teorija ir praktika, 2018)
Rasa Zabarauskaitė, Poverty line calculation in the middle-income countries: methodological approach, 9Romualdas Valkauskas, Faktorinė indeksinė analizė reiškinių pokyčių tyrime, 17Kirilas Kundušas, Živilė Simonaitytė, Tarptautiniai finansinės atskaitomybės ir JAV apskaitos standartai: pagrindiniai skirtumai,  jų priežastys ir konvergencija, 25Monika Juonytė, Inga Galvanauskaitė, 5-ojo verslo apskaitos standarto „Pinigų srautų ataskaita“ ir 7-ojo tarptautinio apskaitos standarto „Pinigų srautų ataskaitos“ lyginamoji analizė, 37Anastasija Jankauskaitė, Vilma Jelisejevaitė, Verslo jungimų apskaita, 52Dainius Masiulevičius, Rasa Aleliūnaitė, 19-ojo verslo apskaitos standarto „Atidėjiniai, neapibrėžtieji įsipareigojimai ir turtas bei pobalansiniai įvykiai“ ir 37-ojo tarptautinio apskaitos standarto „Atidėjiniai, neapibrėžtieji įsipareigojimai ir neapibrėžtasis turtas“ lyginamoji analizė, 66Eglė Grūnovaitė, Valiutos kurso pasikeitimo įtaka finansiniams rezultatams, 82Jokūbas Leipus, Gilmintas Albertavičius, Islamo šalių finansinės institucijos ir jų apskaitos ypatybės, 92Marija Kučinskienė, Asta Fominienė, Verslo inkubatorių nauda, skatinant smulkaus ir vidutinio verslo plėtrą, 102Daiva Raziūnienė, Naujas apskaitos vadovėlis, 113
Keywords: nėra