2014, Nr. 15, Turinys - Archyvas, Žurnalo (Buhalterinės apskaitos teorija ir praktika, 2018)
Finansinės apskaitos aktualijos Marta Lapková, Jana Stašová, Recognition of comprehensive income in Slovak companies, 8 Inga Bumane, Политика бухгалтерского учёта в Латвий – существующие главные правила и актуальные тенденции, 15 Neringa Stončiuvienė, Danutė Zinkevičienė, Organizacijų veiklos rezultatų ataskaitų palyginamoji analizė, 30 Birutė Gudonytė, Kristina Rudžionienė, Tikrosios vertės vertinimo finansinėse ataskaitose ir finansų krizės ryšys, 43 Ieva Vaičiulytė, Kristina Rudžionienė, Įmonių nuosavo kapitalo ir jo apskaitos ypatumai, 52 Įmonių socialinė atsakomybė ir informacijos atskleidimas Ramunė Budrionytė, Informacijos apie įmonės socialinę atsakomybę pateikimas finansinėse ataskaitose: nauda ir galimybės, 63 Inga Karlonaitė, Kristina Rudžionienė, Aplinkosaugos informacijos atskleidimo kokybės vertinimo modelis, 76 Vytautė Petraškaitė, Kristina Rudžionienė, Įmonių socialinės atsakomybės atskleidimas internete pateikiamoje finansinėje informacijoje, 88 Tomas Baležentis, Romualdas Valkauskas, Ūkių apskaitos duomenų tinklo naudojimas vertinant optimalų ūkininko ūkio dydį mikroekonomikos požiūriu, 101 Valdymo apskaitos tendencijos Marija Kučinskienė, Regina Jakiūnienė, Integruota veiklos vertinimo sistema — sėkmingo verslo procesų valdymo galimybė, 113 Daiva Tamulevičienė, Atsakomybės centrai kontrolingo sistemoje, 126 Vilius Savickas, Julija Šarupičiūtė, Tikslinių išlaidų kalkuliavimo procesą įtakojantys veiksniai, 141