2013, Nr. 14, Turinys - Archyvas, Žurnalo (Buhalterinės apskaitos teorija ir praktika, 2018)
Apskaitos ir audito aktualijos Inese Vigante, Ruta Sneidere, Social accounting and its contribution to society, 7 Rasa Kanapickienė, Vidaus kontrolės priemonės viešojo sektoriaus subjektų apskaitos politikoje, 17 Darius Vaicekauskas, Audito kokybės tyrimų rūšys: privalumai ir trūkumai, 30 Evelina Stankevič, Valstybės kontrolės atliktų veiklos auditų analizė, 41 Gintarė Giriūnienė, Raminta Benetytė, Mokesčių audito strategijų pasirinkimo vertinimas, 52 Įmonės veiklos analizė ir prognozavimas Lukas Giriūnas, Jonas Mackevičius, Romualdas Valkauskas, Įmonės bankroto priežasčių klasterizavimas, 60 Lukas Giriūnas, Aivaras Kazlauskas, Įmonių bankroto ir jo proceso tyrimas, 72 Judita Urbonaitė, Milda Kvekšienė, Matematinių metodų taikymas prognozuojant įmonės finansinius rezultatus, 83 Mokesčių sistemos tyrimai Monika Melnykaitė, Agnė Ramanauskaitė, Progresinio gyventojų pajamų apmokestinimo įvedimo Lietuvoje vertinimas, 96 Lina Šalnytė, Giedrė Balkytė, Lietuvos ir Lenkijos mokesčių sistemų lyginamoji analizė, 110 Studijų proceso analizė Birutė Jukonienė, Ona Gudaitienė, Melanija Sinevičienė, Baigiamasis darbas – profesinio bakalauro studijų rezultatas, 121