2013, Nr. 13, Turinys - Archyvas, Žurnalo (Buhalterinės apskaitos teorija ir praktika, 2018)
Apskaitos ir audito aktualijos Jonas Mackevičius, Jonas Martinavičius, Lionius Gaižauskas, Apskaitos ir audito specialistų rengimo ir jų pasitenkinimo studijomis analizė Vilniaus universitete (1990-2012 m.), 7 Dovilė Latakaitė, Kristina Rudžionienė, Įmonių socialinės atsakomybės informacijos atskleidimo integravimas į finansines ataskaitas, 21 Lukas Giriūnas, Apgaulių ir klaidų atsiradimą sąlygojančių veiksnių vertinimas., 32 Svetlana Bychkova, Jelena Itygilova, Институциональное обоснование понятия ответственности в аудиторской деятельности: философский, социологический и экономический аспекты, 40 Lionius Gaižauskas, Jonas Martinavičius, Budgetary control challenges in Lithuanian companies, 50 Finansų rinkų ir ekonomikos problemos, Inese Vigante, Ruta Sneidere, Problematic aspects of the VAT Reverse charge arrangements, 63 Arvydas Paškevičius, Su akcijų indeksais susietų obligacijų klientų rizikos vertinimas, 79 Valentina Bogatyrova, The efficiency increase problems in the Belarussian economy: financial management of human capital, 96 Marija Kučinskienė, Dainius Baliūnas, Aplinkos pokyčių vertinimas struktūrinių permainų kontekste, 109 Elena Kurlavičiūtė, Lietuvos ir Suomijos išlaidų viešosioms gėrybėms lyginamoji analizė, 117