2011, Nr. 9, Turinys - Archyvas, Žurnalo (Buhalterinės apskaitos teorija ir praktika, 2018)
Audito teorija ir praktika Jonas Mackevičius, Danutė Adomavičiūtė, Lietuvos muitinės audito ypatumai ir vaidmuo muitinės kontrolės procese, 7 Irmantas Aleliūnas, Zenona Atkočiūnienė, Informacijos auditas: standartų struktūros modeliavimas, 18 Vaclovas Lakis, Manipuliacijų finansine informacija priežastys ir būdai, 33 Buhalterinės apskaitos teorija ir praktika Indrė Kalinovaitė, Kristina Rudžionienė, Prestižo pripažinimas ir vertinimas Lietuvos įmonių apskaitoje, 46 Asta Mockevičiūtė, Kristina Rudžionienė, Apskaitos politikos įtaka pelno valdymui, 54 Justina Aleliūnaitė, Izolda Bučytė, Buhalterinės apskaitos organizavimas Kinijoje, 62 Erika Gerasimovič, Jurgita Kunigėlytė, Buhalterinės apskaitos organizavimas Moldovos Respublikoje, 71 Ekonomikos problemos Alina Warelis, Analysis of changes in resources and productive functions of forests in Poland, 84 Donatas Ratkevičius, Programiniai verslo valdymo sistemų atrankos veiksniai, 97 Rasa Subačienė, Kelionių agentūrų ir kelionių organizatorių veiklos analizė, 112 Vilius Savickas, Tikslinių išlaidų kalkuliavimas: reikšmė, principai ir etapai, 119 Jonas Martinavičius, Reda Blažaitytė, Patikimumo ir pagrįstumo vertinimas atliekant finansinių santykinių rodiklių analizę, 137 Rasa Kanapickienė, Vidaus kontrolės modelių raida, 157 Recenzijos Daiva Raziūnienė, Finansinių ataskaitų auditas ir analizė: profesionalus požiūris į finansines ataskaitas, 172